Etsimme varasto/pakkaamo-osaajia, 8 paikkaa

Tule tekemään suomalaisille parempaa elämää leipäpala kerrallaan! Lieksaan rakennettavaan moderniin leipomoomme etsitään uusia elämysleipureita valmistamaan elämyksiä jokaiseen ruokapöytään Suomessa. Etsimme kasvavaan joukkoomme uuteen Lieksan yksikköön

VARASTO/PAKKAAMO-OSAAJIA

Työn kuvaus:

Tehtäviin kuuluu monipuolista varasto- ja pakkaamotyötä modernissa teollisen mittakaavan leipomossa. Työ keskittyy pääosin leipomotuotteiden pakkaamiseen, mutta siihen voi sisältyä myös työskentelyä leivän tuotannossa. Pakkaamo-osaajan tehtävä sisältää tuotantoprosessin ohjausta ja säätöä. Laadun jatkuva valvonta on olennainen osa työtä. Tukena ja apuna tehtävässä ovat omat tiimiläiset ja sen lähijohtaja. Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta:

– Mielenkiintoa pakkauskoneiden käyttöä ja ylläpitoa kohtaan sekä tarkkaa otetta varastokirjanpidosta sekä materiaalihallinnasta

– Aktiivisesti eteenpäin suuntautuvaa asennetta työhön, oppimiseen ja kehittymiseen on lähtökohta elämysleipurin työssä. Odotamme sinulta myös vahvaa kykyä itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn ja hyviä itsensä johtamisen ja paineen säätelyn taitoja.

– Perustaidot ja kiinnostus tekniikasta ja koneiden toiminnasta ovat hyödyllistä osaamista, samoin kuin kyky prosessiajatteluun ja kokonaisuuden hahmottamiseen. Looginen päättelykyky ja ratkaisukeskeinen asenne eivät ole lainkaan haitaksi meidän monipuolisessa työssämme.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

– Aiempi pakkaamotyöskentely tai varastotyö

– Elintarvikealan kokemus

– Oma-aloitteisuus

– Turvallisuuslähtöinen ajattelu työntekoon sekä huolelliset työskentelytavat

– Myönteinen suhtautuminen monikulttuuriseen työyhteisöön

– Vastuullinen ote korkean hygieniatason ylläpitoon

– Tekemisen meininki ja positiivinen asenne työntekoon

Hae meille tehtävään, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä hyvässä tiimissä. Pääset näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana hyvähenkistä työyhteisöä! Työkielemme on Suomi, joten auttava kommunikointi suomeksi tai vahva halu oppia suomen kieli ovat tarpeen. Me autamme oppimaan lisää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@porokylanleipomo.fi 10.10.2022 klo 12.00 mennessä. Hakemuksessasi toivomme sinun kertovan omista arvoistasi, asenteestasi työntekoon sekä tiimityöskentelyyn. Liitä mukaan myös CV:si tai internet-linkki, josta näemme aikaisemmat tehtäväsi. Hyödyllistä on myös, jos voit antaa 1-2 henkilön nimet ja yhteystiedot, jotka voivat kertoa sinusta enemmän.

Lisätietoja tehtävästä antaa uuden yksikön tuotantopäällikkö Lasse Niskanen, puhelin 0400 699949 tai lasse.niskanen@porokylanleipomo.fi .

____

Porokylän Leipomo on kohta 40-vuotias vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Vahvuuksiamme ovat perinteinen ja hyvänmakuinen ruisleipä sekä monipuoliset gluteenittomat leivät ja leivonnaiset, joita nauttii päivittäin noin 300 000 suomalaista. Haluamme lähivuosina nostaa elämysten nauttijoiden määrän puoleen miljoonaan!

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat kauniissa Pielisen Karjalassa, Nurmeksessa ja Lieksassa. Meillä jokainen työntekijä saa elämysleipurin arvonimen.Rakennamme parhaillaan uutta ja modernia leipomoyksikköä Lieksaan. Lisäksi meillä on oma koeleipomo ja leipomomyymälöitä.

Olemme Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen. Lupaamme sinulle, että työpaikka meillä on varma ja siihen sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä! Lupaamme myös tavoitella entistä parempaa vastuullisuutta työnantajana. Panostamme Porokylässä vahvasti koulutukseen. Teemme tiivistä oppilaitosyhteistyötä ja hyödynnämme esimerkiksi joustavan oppisopimuksen mahdollisuuksia uusien elämysleipurien kouluttamisessa. Olemme Kauppakamarin tunnustama vuoden 2021 kouluttajayritys Pohjois-Karjalassa.