Etsimme pakkaamon tiimipäällikköä

Tule tekemään suomalaisille parempaa elämää leipäpala kerrallaan! Lieksassa sijaitsevan gluteenittoman erikoisleipomomme pakkaamotiimi etsii itselleen lähijohtajaa, joka mahdollistaa tiimin onnistumisen tehtävässään ja vastaa myös leipä- ja pullalinjojen toiminnasta.

Pakkaamon tiimipäällikön keskeinen tehtävä on johtaa neljästätoista henkilöstä koostuvaa pakkaamotiimiä ja mahdollistaa sen onnistuminen gluteenittomien ja elämyksellisten leipomotuotteiden toimittaminen Porokylän asiakkaille. Tiimipäällikön tehtäviin kuuluu myös huolehtia gluteenittoman leipä- ja pullalinjan sujuvuuden, järjestyksen, siisteyden, ohjeistuksen ja laatutason toteutumisesta.

Tiimipäällikön tehtäväkenttään kuuluu:

-Johtaa pakkaamotiimiä ja sen työntekoa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tähän kuuluu sekä ihmisten, että tuotantoprosessin päivittäinen johtaminen.

-Pakkaamotyön suunnittelu, valmistelu ja organisointi.

-Vastata pakkaamotiimin jäsenten työhyvinvoinnista ja tiimin yhteishengen kehittämisestä.

-Huolehtia työn ja tiimiläisten osaamistason jatkuvasta kehittämisestä.

-Varastovuoron työtehtävät varsinaisen varastohenkilön poissa ollessa.

Tukena ja apuna ovat Lieksan gluteenittoman leipomon toinen tiimipäällikkö ja tuotantopäällikkö. Tehtävä sisältää myös sunnuntaityötä.

Toivomme sinulta:

– Aktiivisesti eteenpäin suuntautuvaa asennetta työhön, oppimiseen ja kehittymiseen.

– Ymmärrystä tekniikasta ja koneiden toiminnasta

– Loogista päättelykykyä

– Kykyä itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn

– Hyviä itsensä johtamisen ja paineen säätelyn taitoja

– Halua kehittyä ja kasvaa osaajana, ihmisenä ja lähijohtajana

– Sujuvaa kommunikointia suomeksi. Venäjän kielen taito on etu.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

– Leipurin ammattiosaaminen ja/tai -koulutus

– Tekninen osaaminen ja kokemus pakkaamokoneista

– Tehtävään soveltuva työkokemus elintarvike- ja tai leipomoalalta sekä esihenkilötyöstä

– Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kyky katsoa peiliin.

Hae meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana hyvähenkistä työyhteisöä! Hakemuskirjeessäsi toivomme sinun kertovan omista arvoistasi, asenteestasi työntekoon ja tiimityöskentelyyn sekä ihmisten johtamiseen. Liitä mukaan myös CV:si tai internet-linkki, josta näemme aikaisemmat tehtäväsi. Hyödyllistä on myös, jos voit antaa 1-2 henkilön nimet ja yhteystiedot, jotka voivat kertoa sinusta enemmän.

Porokylän Leipomo on kohta 40-vuotias vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Vahvuuksiamme ovat perinteinen ja hyvänmakuinen ruisleipä sekä monipuoliset gluteenittomat leivät ja leivonnaiset, joita nauttii päivittäin noin 300 000 suomalaista. Haluamme lähivuosina nostaa elämysten nauttijoiden määrän puoleen miljoonaan! Tuotantolaitoksemme sijaitsevat kauniissa Pielisen Karjalassa, Nurmeksessa ja Lieksassa. Rakennamme parhaillaan uutta ja modernia leipomoyksikköä Lieksaan. Lisäksi meillä on oma koeleipomo ja leipämyymälöitä.

Lupaamme sinulle, että työpaikka meillä on varma ja siihen sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä! Lupaamme myös tavoitella entistä parempaa vastuullisuutta työnantajana. Panostamme Porokylässä vahvasti koulutukseen. Teemme tiivistä oppilaitosyhteistyötä, olemme Kauppakamarin tunnustama vuoden 2021 kouluttajayritys Pohjois-Karjalassa.

Hakuohjeet: 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@porokylanleipomo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Lieksan Gluteenittoman leipomon tuotantopäällikkö Pasi Mikkonen puh. 0505343641, pasi.mikkonen@porokylanleipomo.fi