Avoin työpaikka: Tuotekehittäjä

Leivässä jo vuodesta 1983 – Porokylän Leipomo on perheyritys, jolla on juuret syvällä Pohjois-Karjalassa.

Me Porokyläläiset tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen. Työllistämme tällä hetkellä jo 170 työntekijää eri tehtävissä viidessä eri toimipisteessämme. Toimipisteet sijaitsevat Nurmeksessa, Lieksassa, Joensuussa sekä Kouvolassa.

Haemme nyt kasvavaan elämysleipureiden tuotekehitystiimiimme tuotekehittäjää.

Monipuolisessa työssä pääset toteuttamaan Porokylän Leipomon strategiaa ja kehittämään leipomotuotteita ideasta kaupan hyllylle. Työ pitää sisällään ideoiden työstämistä, koeleivontaa koeleipomolla sekä tuotteen testausta tuotantolinjalla yhteistyössä tuotannon elämysleipureiden kanssa. Työsi pääpaino on Nurmeksen tuotantoyksikön tuotekehityksessä. Tuotteen kehityksen alkuvaihe toteutetaan kuitenkin aina Lieksassa sijaitsevassa koeleipomossamme. Osana tuotekehitystiimiä pääset laajentamaan osaamistasi!

Meille tärkeintä on, että olet positiivisen asenteen ja hyvät yhteistyötaidot omaava, mutta myös itsenäiseen työhön pystyvä tiimin jäsen. Leipomoprosessien tunteminen ja prosessinomainen ajattelutapa ovat työssä onnistumisen kannalta tärkeät lähtötaidot.

Toivomme sinulta:

 • positiivista työotetta
 • tiimihenkeä ja yhteistyötaitoja
 • oma-aloitteellisuutta sekä itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
 • huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • kehittämismyönteistä ajattelutapaa
 • paineensietokykyä ja sitkeyttä
 • hyvää suomen kielen taitoa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • leipomoalan koulutus
 • MS Officen sujuva käyttö
 • aiempi kokemus leipomotyöstä
 • muu kielitaito katsotaan eduksi

Hae meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana hyvähenkistä ja huumorin säestämää työyhteisöä! Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työpisteesi sijaitsee Nurmeksessa, kauniin luonnon ympäröimässä ja iloisessa Pohjois-Karjalassa. Meillä on myös liukuva työaika, jonka tarkoituksena on mahdollistaa joustava työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen.

Työaika: Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 15.12.2023

Hakemukset ja lisätietoja:
Tuotekehityspäällikkö
Joonas Pelo
joonas.pelo@porokylanleipomo.fi
050 594 7044

Työnantajana lupaamme sinulle elämysleipurin arvonimen, sillä meillä jokainen käsipari on tärkeässä roolissa elämysten leipomisessa asiakkaalle. Pääset osaksi kasvavaa yritystä, jossa huolehditaan elämysleipureiden työhyvinvoinnista arvostamalla jokaisen työtä, ja työkykyäsi tuetaan kattavien terveyspalvelujen ja liikuntaetujen avulla. Pidämme myös huolen siitä, että perehdytämme sinut hyvin leipomon arkeen sekä työtehtäviisi Suomen elämyksellisimpien leipomotuotteiden parissa. Tässä sinulle oiva tilaisuus kerryttää mielenkiintoista työkokemusta rennon ja osaavan työyhteisön tukemana!